Hyperlokal

Når det lokale ikke er lokalt nok

COWI luftfotos på Google Maps

| 0 comments

Som Ingeniøren tidligere har skrevet om, så har COWI bidraget gevaldigt til oplevelsen af Googles program med satellitkort, Google Earth.

Disse nye kort er nu ikke længere kun dækkende for Aarhus, men flere dele af landet, jeg ved ikke præcist hvilke. Men dele af København kører stadig på de gamle billeder. Det sidste nye er, at de nye billeder nu er tilgængelige i browserudgaven af Google Earth, nemlig Google Maps.

Hvad betyder det så for Hyperlokal.dk? Jo, det betyder, at de nye luftfotos automatisk bliver inkluderet i de kort, som jeg har lavet hertil. I skrivende stund er det dog kun Historiens Nykøbing Falster der har fået de nye billeder, men det tilføjer kortet en hel ny oplevelse!

Så det skulle gerne gøre Nykøbing Falster-kortet til en bedre service og gøre det nemmere at gå opdagelse. Godt nytår 🙂

Skriv et svar

Required fields are marked *.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.