Hyperlokal

Når det lokale ikke er lokalt nok

Opdateret: Historiens Nykøbing Falster

| 0 comments

Jeg har besluttet at give mit “Historiens Nykøbing Falster”-kort (på Google Maps) i julegave til Guldborgsund Museum — tidligere kendt som Falsters Minder.

Derfor har jeg gennemført en større opdatering på kortet. Det indeholder nu informationer, som jeg har fundet i diverse bøger om byens historie, gamle billeder samt billeder, jeg selv har været rundt at fotografere med min Nokia N95. Kortet indeholder stadig fund, som kan findes på Kulturarvsstyrelsens hjemmesiden.

Kortet vil fortsat være under mere eller mindre løbende/konstant opdatering, og derfor kommer der flere informationer på i starten af det nye år.

Kortet kan findes, og bliver, på denne URL:

http://www.hyperlokal.dk/maps/nykf

Skriv et svar

Required fields are marked *.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.